Πως ξεκινάμε την δίαιτα

Sponsored Links

Ήρθε η ώρα..

Βρήκαμε τη σωστή ομάδα, βρήκαμε τη σωστή δίαιτα και πάνω από όλα βρήκαμε τη θέληση να ξεκινήσουμε. Και τώρα τι κάνουμε;

Περιληπτικά, προς διευκόλυνση των νέων μελών, θα γράψω συνοπτικά τα σωστά βήματα για να ξεκινήσει κάποια/ος.

Sponsored Links
 1. Κάνουμε το τεστ, είτε έχουμε διαβάσει τη δίαιτα είτε όχι. https://dukansgirls.com/dukan-test-analytikes-odigies/
  Απαντάτε στις ερωτήσεις και στο τέλος θα σας βγάλει ένα σχεδιάγραμμα χωρισμένο σε φάσεις. Η δίαιτα χωρίζεται σε α, β, γ φάση. Το μέγιστο της α φάσης είναι οι 6 μέρες.
 2. Διαβάζουμε πάρα μα πάρα πολύ καλά για αρχή τις 2 πρώτες φάσεις. Στην α φάση το πίτουρο είναι 1,5 κσ, τα γαλακτοκομικά είναι 0% και η πρωτεΐνη απεριόριστη. Ανοίγετε τον σύνδεσμο α φάσης και από τα επιτρεπόμενα που βλέπετε τρώτε απεριόριστα, όποτε πεινάσετε ότι ώρα πεινάσετε. https://dukansgirls.com/a-fasi/
 3. Πάμε σουπερμάρκετ. Αφού έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί και τι χρειαζόμαστε πηγαίνουμε για εφοδιασμό. Είναι πολύ πολύ σημαντικό να μην ξεμείνουμε από επιτρεπόμενες τροφές και να χαλάσουμε τη δίαιτα. Παίρνουμε μπόλικη πρωτεΐνη. Ίσως λίγο παραπάνω από αυτό που νομίζετε ότι είναι αρκετό.
 4. Στο ενδιάμεσο διαβάζουμε για τη β φάση. https://dukansgirls.com/b-fasi/
  Στη β φάση το πίτουρο αυξάνεται σε 2 κσ ημερησίως, τα γαλακτοκομικά 0%, η πρωτεΐνη πάλι απεριόριστη και μπαίνουν τα λαχανικά (επιτρεπόμενα λαχανικά που θα βρείτε στον σύνδεσμο). Διαλέγετε το ρυθμό που θα ακολουθήσετε. Δηλαδή στο τέλος του μήνα θα πρέπει να έχετε κάνει τον ίδιο αριθμό ημερών σκέτης πρωτεΐνης (pp) και πρωτεΐνης λαχανικών (pv).
 5. Στη β φάση επίσης μπαίνουν τα ανεκτά. Δικαιούστε μέχρι 2 ανεκτά την ημέρα. Για καλύτερη απώλεια καλό είναι να μην τα χρησιμοποιείτε συνέχεια. Τα ανεκτά είναι αυτά. https://dukansgirls.com/anekta/
 6. Αφού έχετε διαβάσει και κατανοήσει και τη β φάση (εννοείται πριν τελειώσετε την α φάση) πηγαίνετε για νέο εφοδιασμό στο σούπερ μάρκετ.
 7. Στη β φάση παραμένετε μέχρι να χάσετε όλα σας τα κιλά.
 8. Στη β φάση κάθεστε και μελετάτε την ευλογημένη γ φάση. https://dukansgirls.com/g-fash-pro-synthrhsh/
 9. Στη γ φάση μένουμε για όσα κιλά έχουμε χάσει επί 10. Αν χάσετε πχ 10 κιλά, στη γ φάση μένετε για 100 μέρες. 50 μέρες κάνετε το α μισό της γ φάσης και άλλες 50 το β μισό της γ φάσης.
 10. Για να μην βαριέστε υπάρχουν άπειρες συνταγές
  https://dukansgirls.com/syntages/ Είναι χωρισμένες σε α β γ φάση για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

 

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η συνεπεία στο πρόγραμμα. Πολύ νερό είναι απαραίτητο. Αν δεν μπορείτε να πιείτε πολύ νερό ΔΕΝ ξεκινάτε γιατί με το νερό ρυθμίζεται το ουρικό οξύ. Το πίτουρο είναι απαραίτητο. Δεν κάνετε ντουκαν αν δεν τρώτε πίτουρο.

Sponsored Links