Κρεαταγορά Θέρμης

Η Κρεαταγορά Θέρμης είναι οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο των κρεάτων εδώ και 35 χρόνια. Είναι κάθετη μονάδα παραγωγής με εργαστήριο τεμαχισμού, επεξεργασίας και τυποποίησης κρεάτων και συστεγάζεται με κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Στον χώρο της λιανικής μας θα βρείτε κρέατα όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, κατσίκι, κουνέλι, ορτύκι, στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής. Οι πωλήτριες σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του εργαστηρίου, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε σας ανάγκη.

    

Ιδιαίτερα για τους φίλους και φίλες της Dukan δημιουργήσαμε Dukan-friendly κρεατοσκευάσματα, δικής μας παραγωγής, όπως: μπιφτέκια με πίτουρο βρώμης, γύρο κοτόπουλο, μοσχάρι εξοχικό και άλλα πολλά, έτοιμα για μαγείρεμα. Παρασκευάζονται αυθημερόν στο εργαστήριό μας, με δικές μας σπιτικές συνταγές και διατίθενται απευθείας στη λιανική.

  

Υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας από την προηγούμενη, για να είναι φρέσκα και έτοιμα να τα παραλάβετε. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής στις γύρω περιοχές, ανάλογα με την παραγγελία και κατόπιν συνεννόησης.

Πείτε τον κωδικό dukangirls και κερδίστε 5% έκπτωση στα κρεατοσκευάσματα Dukan & 10%
έκπτωση στα υπόλοιπα κρέατα.

  

  

 

«ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΘΕΡΜΗΣ»

Στροφη Πολυγύρου – Θέρμης , Θέρμη , Θεσσαλονικη.

Τηλ 2310462512 , 2310464110 , 2310464770.